Horseman Elite Auction op zaterdag 3 augustus in het Azelhof

Promo
23 jul 2024
Door Horseman Kristof

Voor de 22e keer is het team van Horseman Elite Auction erin geslaagd een zeer diverse en kwaliteitsvolle veilingcollectie samen te stellen. Na maanden van selecteren en voorbereiden staan we nu aan de vooravond van de veiling in het Azelhof te Lier.

In de afgelopen decennia heeft Horseman Elite Auction een ijzersterke reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland en wij zijn er zeker van dat deze collectie daar volledig recht aan doet. Zonder enige concessie te hoeven doen op kwaliteit, correctheid, talent en pedigree hebben we een excellente collectie samen kunnen stellen bestaande uit veulens die stuk voor stuk een grote toekomst voor zich hebben. Ook de fokmerries voldoen aan onze hoge standaard. De Belgische sport en fokkerij viert hoogtijdagen en de nieuwste generatie toptalenten komt bij ons onder de hamer.

Opnieuw zijn we onze dank verschuldigd aan alle fokkers en eigenaars, want zonder hun vertrouwen in en loyaliteit aan onze veiling waren wij niet in staat geweest om zo goed voor de dag te komen op 3 augustus. De beste Belgische bloedlijnen zijn vertegenwoordigd en we kunnen niet anders zeggen dan dat we met veel vertrouwen en verwachting uitkijken naar onze veiling. 

'The Best of Belgium, our promise'

Klik hier voor de volledige collectie.