Geen gedoe bij Stal de Muze

Promo
10 mei 2024
Door Horseman Kristof

De fokkerij evolueert en professionaliseert in een razendsnel tempo. Daar is een stevig kostenplaatje aan verbonden, zeker voor wie niet beroepsmatig met fokkerij bezig is.

In dat kluwen van speciale voorwaarden, reservation fees, drachtigheidstoeslagen en andere tracht Stal de Muze de zaken helder en duidelijk te houden, met als doel: elke fokker ten dienste te zijn. Ook de kleine fokkers uiteraard. Of je er nu eentje fokt of tientallen, iedereen krijgt dezelfde service.

Veel woorden hoeven hier verder niet aan vuil gemaakt te worden. We schetsen nog even klaar en duidelijk wat je kan verwachten bij Stal de Muze:

  1. Geen gedoe over de betaling van (een deel van) het dekgeld bij de bestelling van het sperma. Je betaalt pas als je merrie drachtig is. Simpel en duidelijk.
  2. Geen gedoe over de bestelling van sperma. Alle aangegeven hengsten op Stal de Muze zijn met vers sperma beschikbaar, ook de hengsten die in sport lopen. Enige uitzondering is uiteraard wanneer de hengsten op concours zijn.
  3. Geen gedoe met probleemmerries. Door de jarenlange expertise is er veel ervaring aanwezig in het behandelen en opvolgen van probleemmerries. Zo behoort inseminatie met onverdund vers sperma tot de mogelijkheden.
  4. Geen gedoe met draagmerries. Stal de Muze heeft steeds een passende draagmerrie beschikbaar om embryo’s van eigen hengsten in te planten.
  5. Geen gedoe met verschillende dienstverleners. Je kan bij Stal de Muze terecht voor het hele fokkerijtraject, een one-stop-shop voor alle fokkerijdiensten. Van zaadcel en eicel over embryo tot veulen en verder. Ook OPU/ICSI zit in het aanbod. Contacteer ons voor alle mogelijkheden.
  6. Geen gedoe in het algemeen. Stal de Muze houdt van laagdrempeligheid. Less is more. Simpel is beter en vertrouwen is een sleutelwoord. Heb je nog vragen, bekommernissen of andere muizenissen? Je kan een van de teamleden steeds aanspreken of stuur ons gewoon een berichtje via sociale media. Wij helpen u graag op weg. Tot in Sint-Niklaas?

Dagelijks sperma te bestellen via telefoon, website of email

Al onze dekgelden zijn terug te vinden via onze website www.jorisdebrabander.be

Contact

EU Hengstenstation

KI, ET & OPU Centrum

Fokkerij

Sportstal

 

De Brabander – Stal de Muze BV

Galgstraat 17

9100 Sint-Niklaas

 

Tel: +32 (0) 3 777 78 27

e-mail: [email protected]

 

Openingsuren

Tijdens dekseizoen van april tot september

 

Van maandag tot vrijdag

08:00u - 12:00u

18:00u - 19:30u

 

Zater-, zon- en feestdagen

08:00u - 12:00u